eVejledning – oplevelse

Lykkehjul - Vind en erhvervsuddannelse og skriv på drømmevæggen

Drej på Lykkehjulet og find ud af hvad der venter dig som tømrer, tandklinikassistent, tjener, teknisk designer eller noget helt andet. Måske vinder du en erhvervsuddannelse du slet ikke kender til. Måske vinder du en erhvervsuddannelse som din far, mor, moster eller morbror allerede har. Under alle omstændigheder står vejlederne klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål, så du bliver klogere, og kan få vejledning om hvad de forskellige erhvervsuddannelser kan.

Men det skal ikke kun handle om erhvervsuddannelser, fordi i eVejledning vejleder vi om alle uddannelser. Derfor har vi stillet en “Drømmevæg” op. Her kan du skrive om en drømme uddannelse eller et drømme job.

Både astronauten Andreas Mogensen og fodboldspilleren Lionel Messi har startet med at drømme om en professionel karriere. Hvorfor skulle du ikke kunne gøre det samme? På vores “Drømmevæg” har du mulighed for at skrive lige præcis de tanker og ønsker du har, og mærke hvad der sker når du skriver “Det drømmer jeg om!” 🙂

Vi glæder os til at se dig 🙂

Om udstiller

Standplads

H2-276

overskrift

Sponsorer

Oplev også hos udstiller

Kategorier: