Tre retters menu tilberedes

Fem kokkedeltagere arbejder hele formiddagen på at tilberede en tre retters menu, som skal serveres for et bord af dommere. Torsdag og fredag skal der serveres fra kl. 13. Lørdag er det allerede klokken 11, at forretten skal være klar. Konkurrence-standen er indrettet som en rigtig restaurant med fem forskellige borde (der i øvrigt betjenes af tjener-deltagerne), så alt foregår så virkelighedsnært som muligt.

Torsdag er det kokkeeleverne Alexandra, Marie, Nicolaj, Tobias og Jeppe, der er i konkurrence.

Fredag er det kokkeeleverne Oliver, Gustav, Ask, Sebastian og Marcus, der er i konkurrence.

Lørdag er det finalisterne, der blev fundet torsdag og fredag.

Tidspunkter

Se dit -program her

Torsdag kl. 08.00-13.00
Fredag kl. 08.00-13.00
Lørdag kl. 08.00-11.00
overskrift

Lokation

På udstillers stand: H1-130
overskrift

Om faget

Kok

overskrift

Læs mere om faget her

overskrift

Sponsorer

Prøv mærk føl

Vil du prøve kræfter med faget? Så er fagets Prøv mærk føl-aktivitet noget for dig

Fagets andre aktiviteter

Typer:
Typer: