Flambering, tranchering og mixologi
Tjenerne er nu i gang med at konkurrere i den slags skills, de skal kunne vise ved bordet i en restaurant, mens gæsterne ser på eller i baren:
– Flambering af en banan – Tranchering (udskæring) af laks – Cocktail garniture (Udskære pynt til drinks) – Bar mise en place (Gøre alt klart i baren – så alt er på plads, før gæsterne kommer) – Mixologi (Teori om, hvad der er i forskellige drinks) – Vinforklaring (Forklare gæsterne om de forskellige vine) – Samt final mise en place til service (Sikre sig at alt er i orden i forhold til borddækning)
Torsdag er det tjener-eleverne Frederikke, Sindy, Jonas, Julie og Lucas, der er i konkurrence. Fredag er det tjener-eleverne Emil, Oskar, Maiken, Augusta og Mia, der er i konkurrence.
Lokation
På udstillers stand: H1-130
Prøv mærk føl
Vil du prøve kræfter med faget? Så er fagets Prøv mærk føl-aktivitet noget for dig