Bedømmelse af faglige skills

Gourmetslagterne skal her bedømmes på, hvor dygtige de er til at udføre konkrete faglige opgaver og samtidig instruere kunden i dem. 14.00-14.30 Tilde viser, hvor nemt man tilbereder en hjemmelavet mayonnaise. 15:00-15.30 Morten viser, hvor nemt man parterer en kylling. 15:30-16:00 Jacob viser, hvor nemt det er at tilberede en hjemmelavet bearnaisesovs. 16.00-16:30 Sebastian viser, hvordan man får det perfekte stegeskorpe på sin bøf.

NB: Denne aktivitet foregår på demostanden for pølsemager/forædler og kreaturslagter – H1 110.

Tidspunkter

Se dit -program her

Torsdag kl. 14.00-16.30
overskrift

Lokation

På udstillers stand: H1-110

overskrift

Om faget

Sponsorer

Prøv mærk føl

Vil du prøve kræfter med faget? Så er fagets Prøv mærk føl-aktivitet noget for dig

Fagets andre aktiviteter

Avanceret søgning
Typer:
Typer: