Procesoperatør

Som procesoperatør arbejder du med at fremstille fx mad, drikkevarer, byggematerialer og medicin. Ofte arbejder du på en moderne fabrik i et team, hvor du er den, der er med til at sikre de automatiske og digitale processer i produktionen, så fejl på maskinerne bliver rettet og at alle processer i produktionen foregår så effektivt og bæredygtigt som muligt.

Hvad oplever man som tilskuer ved procesoperatørernes stand til DM i Skills? Engagerede deltagere, der samarbejder om at løse deres opgaver med den bedste kvalitet. Man vil også få et godt indtryk af, hvor stor variation der er af brancher, der bruger procesoperatører.

Hvad er det for en opgave, deltagerne skal løse? Opgaverne afspejler den hverdag, procesoperatøren har. Derfor arbejder deltagerne også sammen i hold og skal vise deres evner udi blandt andet sidemandsoplæring, samarbejde, drift, fejlfinding og pludseligt opståede udfordringer.

Hvad gives der point for? For alle dele af opgaven gælder det, at der gives point ud fra deltagernes demonstration af både de faglige og personlige kvaliteter, som en god procesoperatør skal have.

Hvad skal man kigge efter for at se den bedste opgave? Det kan være en god idé at se efter, hvilke deltagere der samarbejder bedst om at løse opgaverne. For samarbejde er ofte nøglen til et godt stykke procesoperatørarbejde.

Sponsorer

Stand

T2-460

overskrift

Fagtype

overskrift

Prøv mærk føl

Vil du prøve kræfter med faget? Så er fagets Prøv mærk føl-aktivitet noget for dig

Fagets aktiviteter

Typer:
Typer: