Anlægsstruktør

Frisk luft, store planer og et arbejde alle nyder godt af. Sådan er livet som anlægsstruktør. Anlægsstruktøren sørger for, at der er fortove, cykelstier, veje, jernbaner, kloakker og forsyningsledninger. Du kan bl.a. få job hos private entreprenører og byggefirmaer eller i en kommune.

Hvad oplever man som tilskuer ved anlægsstruktørernes stand til DM i Skills? Du får et godt indtryk af, hvad det vil sige at være anlægsstruktør. Her arbejder koncentrerede og dygtige lærlinge med at lave belægninger og kloakarbejde.

Hvad er det for en opgave, deltagerne skal løse? Deltagerne skal udføre det, der svarer til et udsnit af et fortov med et tilstødende hjørne. Både belægning og kloakering indgår i opgaven.

Hvad gives der point for? At kloakken ligger med det rigtige fald, så vandet går den rigtige vej. At belægningerne overholder de mål og krav, der er stillet til opgaven. At det er et visuelt flot stykke arbejde med fliser, som ligger ordentligt og lige.

Hvad skal man kigge efter for at se den bedste opgave? Man skal se på, om det hele flugter. Om skæringerne på fliserne er flotte, og der er en jævnhed i opgaven. Hvis der er ujævnheder, vil øjet fange det med det samme.

Sponsorer

Stand

T5-768, T5-756

overskrift

Fagtype

overskrift

Prøv mærk føl

Vil du prøve kræfter med faget? Så er fagets Prøv mærk føl-aktivitet noget for dig

Fagets aktiviteter

Typer:
Typer: