Klejnsmed

Lav din egen bålpande og prøve andet spændende inden for smedefaget

Kom og besøg smedenes Prøv-, Mærk- og Følstand, hvor du både kan se og høre mere om den spændende uddannelse og opleve konkurrencen på tætteste hold. Smedelærlinge står klar på standen til at hjælpe dig med at lave din egen bålpande og prøve andet spændende inden for smedefaget. Hvis du tager din lærer og flere klassekammerater med, kan I sammen løse en fælles udfordring og vinde en flot SMEDE-gave til klassen!

Derudover skal du vide, at Industriens Uddannelsers også har en fælles Prøv, Mærk og Føl-stand i Telt 2 (T2 430), hvor du kan prøve kræfter med klejnsmedefaget og flere andre fag.

Blandt andet kan du:

Prøve at reparere en gocart-motor.

Prøve at vække en elbil til live ved at bruge et el-diagram til at skabe forbindelse og sætte udrykningsblinkene på bilen i gang.

Oplev robothunden Spot, der kan bevæge sig rundt på ujævnt terræn, gå på trapper og begive sig ind i små rum. Spot er udstyret med kameraer foran, bagpå og på begge sider. Derudover har Spot indbyggede sensorer. Kan du hjælpe Spot gennem en forhindringsbane?

Vil du prøve at svejse? Tag VR-brillerne på, og se de virtuelle gnister flyve.

Skab dit helt eget kunstværk ved at modellere og forme plastic med dine hænder.

Deltag i Uddannelsesjagten og vind lækre præmier.

Mød de to skuespillere der spiller Carl Emil og Simon i YouTube serien EVIGT, torsdag og fredag mellem kl. 9.00 og 15.00.

Om faget

Lokation

På udstillers stand: T2-416, T2-430
overskrift

Sponsorer

Fagets aktiviteter

Typer:
Typer:

Oplev også hos faget

Kategorier: