Automatiktekniker

Spil robot-yatzy og få robothjælp til slik og popcorn

På Automatikteknikernes konkurrencestand, er der også en række Prøv, Mærk og Føl-aktiviteter, så du selv kan prøve kræfter med faget.

Prøv om du kan få en robot til at hente enten slik eller popcorn til dig. Du kan også prøve at spille robot-yatzy og vinde drikkedunke. Og fredag klokken 10-10.30 kommer tv-vært Christian Degn forbi for at hoste en konkurrence, hvor publikum og eksperter dyster i luftstyring. Hvem får først cylinderen til at køre?

Derudover skal du vide, at Industriens Uddannelsers har en fælles Prøv, Mærk og Føl-stand i Telt 2 (T2 430), hvor du også kan prøve kræfter med automatikteknikerfaget og flere andre fag.

Oplev robothunden Spot, der kan bevæge sig rundt på ujævnt terræn, gå på trapper og begive sig ind i små rum. Spot er udstyret med kameraer foran, bagpå og på begge sider. Derudover har Spot indbyggede sensorer. Kan du hjælpe Spot gennem en forhindringsbane?

Vil du prøve at svejse? Tag VR-brillerne på, og se de virtuelle gnister flyve.

Skab dit helt eget kunstværk ved at modellere og forme plastic med dine hænder.

Deltag i Uddannelsesjagten og vind lækre præmier.

Mød de to skuespillere der spiller Carl Emil og Simon i YouTube serien EVIGT, torsdag og fredag mellem kl. 9.00 og 15.00.

Reparer en gocart-motor.

Væk en elbil til live ved at bruge et el-diagram til at skabe forbindelse og sætte udrykningsblinkene på bilen i gang.

Om faget

Lokation

overskrift

Sponsorer

Fagets aktiviteter

Typer:
Typer:

Oplev også hos faget

Kategorier: